”Löpande bokföring innebär att vi tar hand om det som sker löpande under året”

Vi vet att det kan vara utmanande att vara företagare och hur tids krävande det är att sköta bokföringen på egen hand.

Att kontinuerligt skapa affärer och sköta huvudverksamheten och samtidigt ha koll på sin löpande bokföring, se till att leverantörsfakturorna blir betalade i tid samt fakturering ut till kunder, deklarera till skatteverket och det kan kännas komplicerat speciellt om man saknar kunskaper om hur man ska göra.

Hur funkar det?
Vi kommer överens om i vilket omfattning du vill ha hjälp. Vi skriver ett avtal med det vi kommer överens om så både du och vi vet vad som gäller.

VÅRA SPECIALKOMPETENSER ÄR FÖRDELADE I DESSA AFFÄRSOMRÅDEN

+ REDOVISNINGSTJÄNSTER
+ LEVERANTÖRSRESKONTRA
+ KUNDRESKONTRA
+ LÖNESERVICE
+ KVITTO REDOVISNING
+ MOMS DEKLARATION

Vi arbetar framför allt i det moln baserade redovisnings programmet Fortnox

Ni som kund behöver inte fysiskt skicka underlag till oss utan det räcker med digitala kopior och ni sparar själva original underlagen.

Du samlar ihop fakturor, kvitton och andra handlingar och via Fortnox app. fotar ni lätt era kvitton och fakturor vilket räcker för att vi ska kunna ha ett givande och smidigt samarbete.
Detta görs förslagsvis direkt när händelsen sker eller varje vecka i mindre företag.

Om ni vill vi tar hand om momsredovisning och eventuell redovisning av löner så kan vi bli ditt deklarations ombud åt ditt företag på skatteverket.
Då redovisar vi företagets moms och löner elektronisk direkt på skatteverkets hemsida och meddelar dig uppgifterna, med besked om hur mycket du ska betala in.

När varje månad är avstämd och klar skickar vi över rapporter till dig via email.

Allt sker enkelt och smärtfritt så du får mer tid över till annat!